Leden die steunen

Media:
 

 


Buienradar:

U bent hier: Home › Archief › Geslaagde afsluiting JST toernooi

Geslaagde afsluiting JST toernooi

 

Zondag werd op de Purmerring traditioneel de laatste wedstrijd van het Jeugd Skeeler Toernooi verreden, tijdens 6 wedstrijden verdeeld over de inline-skate baan in Medemblik en Purmerend kon gedurende het jaar de jeugd van 6 t/m 14 jaar zich met elkaar meten. Ook dit jaar werd de afsluitende wedstrijd opgesiert met een poffertjes- en een ijskraam. De deelnemers werden getrakteerd op een voor deze zomer redelijke dag zodat alle wedstrijden de baan lag er mooi bij zodat iedereen onder dezelfde omstandigheden kon rijden. Ook voor de toeschouwers was het weer een mooi schouwspel, de rijders lieten zien dat ondanks het lange seizoen iederen voor de laatste punten wilden strijden. Na het einde van de wedstrijd dag kon naast het dag klassement het totaal klasssement over de 6 wedstrijden opgemaakt worden.

Met de dagprijzen ging in de jongste categorie meisjes ging Randi Dekker er van door met de tweede prijs in de B-finale in deze categorie behaalde Sander Bakker de eerste plaats in de B-finale. Bij de middelste categorie meisjes A-finale werd Eshney van Balen eerste. In de B-finale ging de eeste prijs naar Beeke van Wingaarden  en tot slot ging in de C-finale Juliette Detant er met de eerste plek vandoor. In dezeflde categorie ging in de A-finale Stefan Ootes met de derde prijs naar huis. Bij de oudste categorie meisjes werd de strijd werd gewonnen door Emese Palenstein, gevolgt door Monica Tuijp en Amber Bonke.  Tot slot de oudste categorie jongens in de A-finale op de eerste plek Rashaad Bruens en  Jordy Fronik de op tweede plek.

 

 

In de eindklassering sleepte de thuisclub ook met verschillende prijzen uit de spannende strijd. In de jongste categorie jongens mocht Sander Bakker de derde prijs in ontvangst nemen. In dezelfde categorie was er in de progressie bokaal een tweede prijs voor Luuk van Timmeren. In de middelste categorie meisjes ging Eshney van Balen er vandoor met de derde prijs voor het klasement en in de progressie bokaal mocht zij de tweede prijs in ontvangst nemen.  In deze leeftijdscategorie naam Stefan Ootes de eerste plaats in de progressie bokaal naar huis. Bij de oudste categorie bijna een Purmerends podium, Monica Tuijp op de eerste plaats en Amber Bonke op plaats twee.  In de oudste categorie jongens mocht Rashaad Bruens op het hoogste schavot staan met Maarten Meijer op plek twee.

 

Na de hele podium ceremonie kon iedereen genieten van de drive-in show, de poffertjes, ijs en het zonnetje die aan het einde van dag zich nog even liet zien..

De organisatie van Jeugd Skeeler Toernooi en de Ijs en Inline-Skateclub Purmerend waren zeer tevreden over het verloop de de wedstijd en een zeer mooie afsluiting van een goed inline-skate seizoen. Ook volgend jaar zal dit toernooi verreden worden, aan diy toernooi kunnen kinderen deelnemen van 6 t/m 14 jaar ongeacht hun inline-skate vaardigheden, de doelstelling is om zo veel mogelijk de kinderen kennis te laten maken met deze mooie sport.

 

 

 

 

Zoek in site:

Kalender:
« April 2019 »
M D W D V Z Z
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Loginstatus:

Laatste nieuws:

-- Geen vermeldingen --

 

 
Onze sponsors:
 
Jeugd
Volwassen
Wedstrijd
Inschrijven
KNSB Vaardigheidspaspoort Inline-skaten/schaatsen
Groep 1 woensdag
Groep 2 woensdag
Groep 1+2 zaterdag
Kids Allround woensdag
Kids gevorderden 12-17 jaar donderdag
Freestyle woensdag
Kiddy Speed
Absoluut Beginners
Beginners
Gevorderden
Semi Gevorderden
Semi- en Gevorderden (do-avond)
Freestyle
Toertochten rijden
Jeugd Speedskaten
Volwassen Speedskaten
Opgave formulier inlineskaten jeugd
Opgave formulier inlineskaten volwassenen
Jeugd
Volwassen
Inschrijven
Uitslagen wedstrijden
Jeugdschaatslessen
Verlengd Jeugdschaatsen
Toertraining maandagavond
Toertraining vrijdagavond
Opgave formulier schaatsen jeugd
Opgave formulier schaatsen volwassenen
Evenementenoverzicht
Evenementenkalender
Nieuws 2018
Archief
Nieuws 2017
Nieuws 2016
Nieuws 2015
Nieuws 2014
Nieuws 2013
Inline-skaten 2012
Schaatsen 2012
Inline-skaten 2011
Schaatsen 2011
Trainers inlines-skaten
Secretariaat
Lidmaatschap
Locatie
Openingstijden
Webcam Purmerring
Vertrouwenspersoon
Privacy Verklaring
Vereniging bestuur
Clubkleding
Wijzig lidgegevens
Historie en toekomst
Verjaardagskalender
Informatiebladen
Vereniging ondersteuners
Bestuur
Informatiebladen
Vergaderstukken
Kidsplan
Vrienden van club
Onze sponsors
Ook sponsoren?
Wachtwoord wijzigen
Wachtwoord vergeten?
Login

Ogenblik a.u.b. ...