Leden die steunen

Media:
 

 


Buienradar:

U bent hier: Home › Archief › Afsluitingactiviteiten Inline Skateseizoen 2011

Afsluitingactiviteiten Inline Skateseizoen 2011

 

Gezien het drukke programma op zondag werd op vrijdagavond 30 september al begonnen met de diploma 3 examen. Het was de eerste keer dat voor dit diploma examens af werden genomen. Dit jaar werd de diploma 3 groep geïntroduceerd om de kinderen die na  behalen van het diploma 2 geen keus wilden maken tussen de wedstrijdsport en het Freestyle een extra jaar met uitbreiding van de skatevaardigheidstechnieken aan te bieden. Desgewenst konden zij dit aanvullen met de Kiddy Speed trainingen als introductie van de trainingen voor de wedstrijdsport.

De 10 rijders die aan dit examen deelnamen zijn allen geslaagd voor dit examen.

Op zondag 2 oktober werden als afsluiting van het Inline Skate seizoen eerst de jeugdexamens afgenomen voor de diploma’s 1 en 2, om vervolgens met alle leden middels de sportborrel gezamenlijk terug te kunnen blikken op het Inline Skate seizoen en vooruit te zien op het zojuist begonnen schaatsseizoen.

Zondagochtend namen 14 kinderen deel aan de diploma 1 examens, welke allen de 10 examenonderdelen goed beheersten en aan het eind van de ochtend hun welverdiende diploma in ontvangst mochten nemen.

 

Hierna ging de volgende groep aan de slag, namelijk 17 kinderen die dit seizoen waren opgeleid voor het examen bij diploma 2. Voor enkele deelnemers aan dit examen bleek dat er in de winter nog wat extra geoefend moet worden op de remtechniek om zo in het voorjaar 2012 wel aan deze strenge eisen te kunnen voldoen.

Vele schaatsende en skeelerende leden en hun ouders vonden  hun weg naar de sportborrel. Onder het genot van een hapje en drankje werd onder leiding van Arent Huisman nog even stil gestaan bij de prima prestaties die dit jaar door onze rijders zijn behaald op clubwedstrijden, regionale competities, landelijke competities en Nederlandse en gewestelijke kampioenschappen. Maar liefst 48 rijders hadden bij elkaar zo een 97 podiumplaatsen behaald! Allen mochten nogmaals op het podium staan en kregen een boeket aangereikt van het bestuur van de vereniging, verzorgd en mede gesponsord door bloematelier Roos uit Edam. Uiteraard werden ook onze rijders die deel mochten uitmaken van de nationale selectie en namens Nederland deel mochten nemen aan de Europese kampioenschappen in Nederland en Italië nog extra gehuldigd en kregen een unieke herinnering hieraan uitgereikt.
Aansluitend werden de trainers door vele rijders nog even in het zonnetje gezet.

Omdat dit jaar een enthousiaste groep toertochtrijders binnen onze breedtesporters was ontstaan werd er op initiatief van onze toercommissie een toerboekje geïntroduceerd, waarin de rijders hun deelname aan toertochten konden registreren. Hiervan was een klassement opgemaakt door Wendy Faydherbe en Rene Kaptijn, waarvoor de prijzen werden uitgereikt betreft de meest gereden kilometers en de meest gereden tochten. Hiervoor vielen Marco van Ravensbergen en Michel van Deudekom in de prijzen. Alle foto’s van deze middag zijn te bewonderen op onze site (met dank aan Marco van Balen). Klik hiervoor op de Picasa knop in de linkerkolom.

 

Zoek in site:

Kalender:
« April 2019 »
M D W D V Z Z
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Loginstatus:

Laatste nieuws:

-- Geen vermeldingen --

 

 
Onze sponsors:
 
Jeugd
Volwassen
Wedstrijd
Inschrijven
KNSB Vaardigheidspaspoort Inline-skaten/schaatsen
Groep 1 woensdag
Groep 2 woensdag
Groep 1+2 zaterdag
Kids Allround woensdag
Kids gevorderden 12-17 jaar donderdag
Freestyle woensdag
Kiddy Speed
Absoluut Beginners
Beginners
Gevorderden
Semi Gevorderden
Semi- en Gevorderden (do-avond)
Freestyle
Toertochten rijden
Jeugd Speedskaten
Volwassen Speedskaten
Opgave formulier inlineskaten jeugd
Opgave formulier inlineskaten volwassenen
Jeugd
Volwassen
Inschrijven
Uitslagen wedstrijden
Jeugdschaatslessen
Verlengd Jeugdschaatsen
Toertraining maandagavond
Toertraining vrijdagavond
Opgave formulier schaatsen jeugd
Opgave formulier schaatsen volwassenen
Evenementenoverzicht
Evenementenkalender
Nieuws 2018
Archief
Nieuws 2017
Nieuws 2016
Nieuws 2015
Nieuws 2014
Nieuws 2013
Inline-skaten 2012
Schaatsen 2012
Inline-skaten 2011
Schaatsen 2011
Trainers inlines-skaten
Secretariaat
Lidmaatschap
Locatie
Openingstijden
Webcam Purmerring
Vertrouwenspersoon
Privacy Verklaring
Vereniging bestuur
Clubkleding
Wijzig lidgegevens
Historie en toekomst
Verjaardagskalender
Informatiebladen
Vereniging ondersteuners
Bestuur
Informatiebladen
Vergaderstukken
Kidsplan
Vrienden van club
Onze sponsors
Ook sponsoren?
Wachtwoord wijzigen
Wachtwoord vergeten?
Login

Ogenblik a.u.b. ...