Leden die steunen

Media:
 

 


Buienradar:

U bent hier: Home › Nieuws 2013 › 2e WEDSTRIJD MIJNTEN INLINE CUP DOORN

2e WEDSTRIJD MIJNTEN INLINE CUP DOORN


Zaterdag 27 april stond de 2e wedstrijd van de Mijnten Midden Nederland  Competitie op het programma. Wederom zat het weer mee. Het was welliswaar een stuk kouder als vorige week in Gouda,  maar de zon was bijna de hele dag aanwezig. Op de baan in Doorn, opgegeven 330m (hij was iets korter) stonden vandaag  3 afstanden op het programma nl. een tijdrit van 330m, serie's en een finale 1000m, en een puntenkoers die afhankelijk van de leeftijd langer werd. In de ochtend stonden er van onze vereniging 6 deelnemers aan de start. Bij de pupillen 3 waren dat Randi en Colin, Randi beet de spits af namens onze club met een 4e- 3e- 4e plaats  eindigde zij vandaag als 4e. Colin (debutant) scoorde geweldig met een 2e- 1e - 1e plaats eindigde hij op een prachtige eerste plaats. Bij de pupillen 2 ook een debutante nl. Anouk met een 7e - 6e - 4e plaats eindigde zij op een 6e plaats in het eindklassement. In dezelfde klasse scoorde Famke een 1e - 2e - 2e plaats wat haar op de tweede plaats van deze dag bracht. Bij de jongens pupillen 2 was er een ijzersterk deelnemersveld liefst 23 jongens. Sander scoorde hier een 14e - 15e - 20e plaats en dat bracht hem op plaats 16 vandaag. Luuk ging vandaag weer de strijd aan met de allersterksten in deze groep een 4e - 2e - 2e brachten hem op een prachtige podiumplek nl. 2e vandaag. Wat een geweldig begin voor onze club in de ochtend al 3 podium plaatsen. 

Foto met dank aan John Micka


De middag ploeg was ondertussen binnen komen druppelen en maakten zich op voor mooie wedstrijden. Bij de meisjes pupillen 1 was het Quinty die net als vorige week weer goed presteerde 6e - 7e - 6e en dat bracht  haar uiteindelijk op een 6e plaats vandaag. En dan tsja Anna, op deze in grote vorm verkerende pupil staat geen maat dus ook vandaag weer niet. 3x een eerste plaats en met overmacht was zij onbetwist de nummer 1. Nu verwacht iedereen het wel van haar, maar doe het eerst maar eens en dat wekelijks grote klasse Anna. Bij de kadetten meisjes was Julia helaas verhinderd en viel Juliette na 1 afstand wegens ziekte uit, maar niet getreurd Kelly scoorde een 16e - 17e - 17e plaatsen eindigde als 17e vandaag. Het dieseltje Marissa haalde een 17e - 14e - 12e plaats goed voor een 14e plek in het eindklassement. Ook Kristie stond gelukkig weer aan de start, na heel veel blessure-leed. Met een 8e- 5e - 10e plaats werd zij in haar eerste wedstrijd heel knap 8e. Bij de kadetten jongens stond voor onze club Swen aan de start. Ook voor Swen was het zijn eerste wedstrijd. Door ziekte heeft ook hij wat achterstand opgelopen maar dat gaat hij met zijn wilskracht zeker goedmaken. Met een 12e -16e - 13e plaats eindigde hij als 13e vandaag. Niet het geluks getal maar hij stond gelukkig wel aan de start. 


Foto met dank aan John Micka


Junioren b  jongens in deze toch wel stevige groep behaald Ricardo 3x een 10e plaats, hij werd hiermee ook 10e vandaag. Jordy begon heel erg sterk  met een 3e - 3e -plaats,helaas moest hij op de puntenkoers iets toegeven 7e waardoor hij net naast het podium eindigde 4e dus. Helaas was er bij de junioren a meisjes niet zo'n heel groot startveld,maar met een 2e - 1e - 1e plaats scoorde Laura genoeg punten om daar vandaag als eerste te eindigen. Tot slot nog de laatste groep senioren en masters. Hier starte Robert namens Purmerend met een 4e en 6e plaats zeker heel goed helaas moest hij vroetijdig weg wegens andere verplichtingen. Heel mooi dat de middag deelnemers de goede prestaties van de ochtend konden voortzetten. Als toetje had de goede organisatie van de Mijnten Cup nog een aflossing op het programma gezet. Ook in deze tak van het inline- skaten lieten de Purmerenders zien dat zij dit kunstje ook goed beheersen. Onder leiding van Peter en Vincent werden hier ook weer podium plaatsen behaald. Tot slot nog even Vincent in het zonnetje zetten (als hij het goed vind tenminste).Geweldig zoals deze trainer vandaag zijn pupillen met raad en daad bijstond . Grote klasse als je ziet wat er gepresteerd is. Namens ouders en deelnemers: Vincent bedankt.


Geschreven door Jose Ruijters & Nico Fronik


Voor meer foto's van John Micka, klik hier


Voor alle uitslagen van de wedstrijd in Doorn, klik hier


Zoek in site:

Kalender:
« Maart 2019 »
M D W D V Z Z
25 26 27 28 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Loginstatus:

Laatste nieuws:

16-03-2019

7 April Open Dag 2019

Lees meer...

 

 
Onze sponsors:
 
Jeugd
Volwassen
Wedstrijd
Inschrijven
KNSB Vaardigheidspaspoort Inline-skaten/schaatsen
Groep 1 woensdag
Groep 2 woensdag
Groep 1+2 zaterdag
Kids Allround woensdag
Kids gevorderden 12-17 jaar donderdag
Freestyle woensdag
Kiddy Speed
Absoluut Beginners
Beginners
Gevorderden
Semi Gevorderden
Semi- en Gevorderden (do-avond)
Freestyle
Toertochten rijden
Jeugd Speedskaten
Volwassen Speedskaten
Opgave formulier inlineskaten jeugd
Opgave formulier inlineskaten volwassenen
Opgave formulier inlineskaten indoor
Jeugd
Volwassen
Inschrijven
Uitslagen wedstrijden
Jeugdschaatslessen
Verlengd Jeugdschaatsen
Toertraining maandagavond
Toertraining vrijdagavond
Opgave formulier schaatsen jeugd
Opgave formulier schaatsen volwassenen
Evenementenoverzicht
Evenementenkalender
Nieuws 2018
Archief
Nieuws 2017
Nieuws 2016
Nieuws 2015
Nieuws 2014
Nieuws 2013
Inline-skaten 2012
Schaatsen 2012
Inline-skaten 2011
Schaatsen 2011
Trainers inlines-skaten
Secretariaat
Lidmaatschap
Locatie
Openingstijden
Webcam Purmerring
Vertrouwenspersoon
Privacy Verklaring
Vereniging bestuur
Clubkleding
Wijzig lidgegevens
Historie en toekomst
Verjaardagskalender
Informatiebladen
Vereniging ondersteuners
Bestuur
Informatiebladen
Vergaderstukken
Kidsplan
Vrienden van club
Onze sponsors
Ook sponsoren?
Wachtwoord wijzigen
Wachtwoord vergeten?
Login

Ogenblik a.u.b. ...