Leden die steunen

Media:
 

 


Buienradar:

U bent hier: Home › Nieuws 2013 › SKATEKAMP 2013, NAT EN GEZELLIG

SKATEKAMP 2013, NAT EN GEZELLIG

Afgelopen zaterdag was het weer zover, voor de 10e keer vond het jaarlijks Skatekamp plaats op de Purmerring. De weersvooruitzichten waren helaas niet al te best, maar dat heeft de organisatie er nog nooit van weer houden om dit prachtige evenement af te lassen. Om 8:00 uur melden er zich zo’n 10 vrijwilligers voor de opbouw van de diverse spellen die er ’s-middags gespeeld zouden gaan worden. Natuurlijk moest ook de kantine in gereed gebracht worden voor de komst van zo’n 35 kinderen. Gelukkig was alles ruimschoots op tijd klaar en konden de aanwezige vrijwilligers, terwijl het inmiddels was gaan regenen, nog even genieten van een overheerlijk lunch.

De tenten worden opgezet, het Skatekamp kan beginnen!


Om even voor tweeën ging de poort open en stroomde de kinderen samen met hun ouders binnen, terwijl de meeste kinderen toekeken deden de ouders verwoede pogingen om de tenten op te zetten. Na een half uur stonden de meeste tenten, de ouders vertrokken en het feest kon beginnen. In totaal werden er zes teams gevormd die gezamenlijk mochten gaan strijden voor de 1e prijs. Als eerste stonden de diverse spellen zoals touwtrekken, dunk de bucket, de stormbaan, etc op het programma, hiervoor waren natuurlijk de nodige punten te behalen voor het klassement. Na de spellen stond er een uurtje vrij spelen op het programma, daarna was het tijd voor de barbecue. Op het menu stonden hamburgers, kip (eventueel met satesaus) en knakworstjes al dan niet met een broodje. Ook waren en plakjes komkommer, dus ook aan de groente was gedacht! Na de barbecue was het tijd voor de skatespellen zoals ringsteken, slalom, hockey, etc. Toen alle teams een ronde achter de rug hadden besloten de weergoden de sluisen even flink open te zetten met als gevolg een hele natte baan. Na enig overleg werd toen besloten om het vervolg van de skatespellen af te lassen en kon het eindklassement opgemaakt worden. Echte prijzen zijn er tijdens het kamp niet te winnen, het gaat om de eer!


Van Dunk The Bucket kan je erg nat worden.......


Voor de avond stond het douane spel op het programma, bij de 1e twee ronde van het spel was het nog licht maar daarna werd het al rap donker. Toen het eenmaal redelijk donder was werden er nog twee ronden gespeeld, wat het spel nog net even spannender maakte. Tegen half twaalf was het spel gespeeld en werd het tijd om de tanden te gaan poetsen en te gaan slapen……………


Erg lekker zo´n ontbijt.


De nacht was winderig en nat, maar alle tenten zijn gelukkig netjes blijven staan en iedereen heeft de nacht redelijk droog door kunnen brengen. ´s-Mogens stond er een heerlijk ontbijt klaar en was het tijd om alles weer in te pakken en richting te gaan, waarna rond 10:00 uur de stilte weer bezit nam van de Purmerring.


Tot slot nog even een woord van dank aan de Skatekamp organisatie en alle vrijwilligers (ruim 20 waren er nodig) die mee hebben geholpen, maar ook aan alle kinderen! Want ondanks dat het weer niet altijd mee zat hebben jullie er met z’n allen een fantastisch feest van gemaakt.


Thomas Wals heeft van het Skatekamp een prachtige video gemaakt, daarnaast heeft hij ook nog een heleboel foto´s gemaakt.
Klik hier voor de foto´sGeschreven door Gert-Jan MulderZoek in site:

Kalender:
« April 2019 »
M D W D V Z Z
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Loginstatus:

Laatste nieuws:

-- Geen vermeldingen --

 

 
Onze sponsors:
 
Jeugd
Volwassen
Wedstrijd
Inschrijven
KNSB Vaardigheidspaspoort Inline-skaten/schaatsen
Groep 1 woensdag
Groep 2 woensdag
Groep 1+2 zaterdag
Kids Allround woensdag
Kids gevorderden 12-17 jaar donderdag
Freestyle woensdag
Kiddy Speed
Absoluut Beginners
Beginners
Gevorderden
Semi Gevorderden
Semi- en Gevorderden (do-avond)
Freestyle
Toertochten rijden
Jeugd Speedskaten
Volwassen Speedskaten
Opgave formulier inlineskaten jeugd
Opgave formulier inlineskaten volwassenen
Jeugd
Volwassen
Inschrijven
Uitslagen wedstrijden
Jeugdschaatslessen
Verlengd Jeugdschaatsen
Toertraining maandagavond
Toertraining vrijdagavond
Opgave formulier schaatsen jeugd
Opgave formulier schaatsen volwassenen
Evenementenoverzicht
Evenementenkalender
Nieuws 2018
Archief
Nieuws 2017
Nieuws 2016
Nieuws 2015
Nieuws 2014
Nieuws 2013
Inline-skaten 2012
Schaatsen 2012
Inline-skaten 2011
Schaatsen 2011
Trainers inlines-skaten
Secretariaat
Lidmaatschap
Locatie
Openingstijden
Webcam Purmerring
Vertrouwenspersoon
Privacy Verklaring
Vereniging bestuur
Clubkleding
Wijzig lidgegevens
Historie en toekomst
Verjaardagskalender
Informatiebladen
Vereniging ondersteuners
Bestuur
Informatiebladen
Vergaderstukken
Kidsplan
Vrienden van club
Onze sponsors
Ook sponsoren?
Wachtwoord wijzigen
Wachtwoord vergeten?
Login

Ogenblik a.u.b. ...