Leden die steunen

Media:
 

 


Buienradar:

U bent hier: Home › Nieuws 2013 › AANLEG VAN 200m INLINE-SKATE IS EEN FEIT GEWORDEN

AANLEG VAN 200m INLINE-SKATE IS EEN FEIT GEWORDEN

 

Op de bijzondere algemene ledenvergadering van 4 september 2013 hebben de leden goedkeuring gegeven voor de aanleg van een 200 meter inline-skate piste met oplopende bochten.

 

De vergadering werd om kwart voor negen door de voorzitter geopend met een warm welkom aan alle aanwezige leden en sprak hij namens het gehele bestuur de waardering uit dat er zo veel leden waren gekomen naar deze voor de vereniging zeer belangrijke algemene ledenvergadering.

Op de agenda stonden punten als toelichting door het bestuur van de uitgewerkte plannen tot het aanleggen van een 200 meter piste op het middenterrein van onze 400 meter combibaan. De realisatie van de piste is mogelijk gemaakt door Spurd, het sportbureau van onze gemeente die de sportcomplexen binnen Purmerend beheert.

 

Na opsomming door de voorzitter Adriaan Hordijk, van de vele acties die al weer 8 jaar gaande zijn ondersteund door vele vrijwilligers van onze vereniging, als gevolg van een initiatief van Arent Huisman, dan toch eindelijk het zeer vele werk dat is verzet in deze 8 jaar is beloond.  Ook werd uitleg gegeven waarom voor deze piste is gekozen met een bochtenstraal van 15m, welke keuze tot stand is gekomen in nauw overleg met onze eigen skeelercommissie en onder afstemming met de KNSB. Belangrijk punt daarin is dat met deze keuze Purmerend een eigen identiteit zal krijgen ten opzichte van andere pistes in het land. Ook is met deze piste keuze weer verzekerd van de wedstrijdbaan accreditatie door de KNSB voor nationale inline-skate wedstrijden.

 

Daarna gaf Gert-Jan Mulder, die samen met Ria Meijer als vertegenwoordiging van onze vereniging zitting hebben in de bouwcommissie, een uitvoerige uiteenzetting met ondersteuning van de ontwerpplannen op tekening welke aan de muur van de kantine waren opgehangen, van wat er allemaal gerealiseerd gaat worden en wat de bouwplanning is.

Naast de aanleg van onze nieuwe piste zal ook onze 400 meter combibaan gerenoveerd gaan worden. Daarbij zal er een laag asfalt vanaf gehaald worden en de baan weer voorzien worden van een nieuw asfalt laag van het zo gehete sportasfalt. Daarbij zullen de huidige betonnen randen vervangen gaan worden door een asfaltrand welke in een keer getrokken gaat worden met het nieuwe asfalt. Door deze werkwijze hoopt het bestuur dat de lekkage van de baan tot het verleden zal gaan behoren.


Zeer verrast en verheugend werd er door de aanwezige leden gereageerd op de uitspraak van Gert-Jan dat de start van de bouw en renovatie gepland staat op 16 september aanstaande en de bouw in zijn geheel gerealiseerd zal zijn voor 5 december 2013!

De enige kanttekening daarbij werd gemaakt dat het een en ander afhangt van de weersomstandigheden in de maand november, de maand dat de asfaltering werkzaamheden plaatsvinden. Dus duimen maar met zijn allen, want als het asfalteren door weersomstandigheden niet kan plaatsvinden betekend het ook dat wij komende winter geen natuurijsvloer zouden kunnen neerleggen op de 400m baan. Maar na zo een fraaie zomer die nog lang niet ten einde is, zijn wij zeer hoopvol gestemd.

 

Het volgende punt van de agenda was toelichting op de financiële consequenties die deze aanleg tot gevolg zal hebben en waarvoor de leden om akkoord werd gevraagd voor de huurverhoging die met deze aanleg samen hangt. Ook werd akkoord gevraagd voor extra investeringen vanuit de financiële clubreserves voor een aantal verschillen zaken die met deze bouw samen hangt en voor rekening van de vereniging komen. Een voorbeeld daarvan is de uitbreiding van onze licht installatie, welke van de vereniging zelf is.

 

Na uitgebreide vragen en discussie over deze onderwerpen werd tot slot punten 4 en 5 in stemming gebracht en kon het bestuur vol trots toezien hoe beide punten bijna unaniem werden goedgekeurd door de leden die daarmee het bestuur het vertrouwen gaven om verder te gaan op deze ingeslagen weg tot aanleg van de nieuwe 200m piste.

 

Op naar een nieuwe fase voor onze vereniging en die goed te zien zal zijn op onze jaarlijkse algemene ledenvergadering die zal worden gehouden op 15 november aanstaande. Dus wil je zien hoe het met de bouw staat? Kom de 15e naar de jaarvergadering.

 

Adriaan Hordijk.

 

 

 Ontwerptekening 200m piste in middenterrein van de 400m combibaan.


Zoek in site:

Kalender:
« April 2019 »
M D W D V Z Z
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Loginstatus:

Laatste nieuws:

-- Geen vermeldingen --

 

 
Onze sponsors:
 
Jeugd
Volwassen
Wedstrijd
Inschrijven
KNSB Vaardigheidspaspoort Inline-skaten/schaatsen
Groep 1 woensdag
Groep 2 woensdag
Groep 1+2 zaterdag
Kids Allround woensdag
Kids gevorderden 12-17 jaar donderdag
Freestyle woensdag
Kiddy Speed
Absoluut Beginners
Beginners
Gevorderden
Semi Gevorderden
Semi- en Gevorderden (do-avond)
Freestyle
Toertochten rijden
Jeugd Speedskaten
Volwassen Speedskaten
Opgave formulier inlineskaten jeugd
Opgave formulier inlineskaten volwassenen
Jeugd
Volwassen
Inschrijven
Uitslagen wedstrijden
Jeugdschaatslessen
Verlengd Jeugdschaatsen
Toertraining maandagavond
Toertraining vrijdagavond
Opgave formulier schaatsen jeugd
Opgave formulier schaatsen volwassenen
Evenementenoverzicht
Evenementenkalender
Nieuws 2018
Archief
Nieuws 2017
Nieuws 2016
Nieuws 2015
Nieuws 2014
Nieuws 2013
Inline-skaten 2012
Schaatsen 2012
Inline-skaten 2011
Schaatsen 2011
Trainers inlines-skaten
Secretariaat
Lidmaatschap
Locatie
Openingstijden
Webcam Purmerring
Vertrouwenspersoon
Privacy Verklaring
Vereniging bestuur
Clubkleding
Wijzig lidgegevens
Historie en toekomst
Verjaardagskalender
Informatiebladen
Vereniging ondersteuners
Bestuur
Informatiebladen
Vergaderstukken
Kidsplan
Vrienden van club
Onze sponsors
Ook sponsoren?
Wachtwoord wijzigen
Wachtwoord vergeten?
Login

Ogenblik a.u.b. ...