Leden die steunen

Media:
 

 


Buienradar:

U bent hier: Home › Nieuws 2014 › OPEN DAG GROOT SUCCES!

OPEN DAG GROOT SUCCES!

 

 Om half tien lopen Jaap, Adriaan en Gert-Jan al op de baan om alles klaar te maken voor onze 10e open dag. Herman loopt even later ook binnen en wij roepen “verslapen”. Iets wat bij Herman nooit gebeurt.

 

Vrijdag zijn we al naar  Utrecht gereden om bij de KNSB de aanhanger van het junior skaten op te halen met daarin voldoend skeelermateriaal om uit te lenen.

Als om half twaalf het springkussen wordt gebracht en opgezet, zijn we klaar met al het werk. Alleen nog even de hekken rond de openliggende bestrating voor de kantine zetten en de 40 andere hekken nog even 5 meter verplaatsen en klaar zijn we voor het ontvangst. Ook ruim op tijd staan de stands van Stone Inline-skates; Purmerendse Machinehandel en Schaatshuis de Bierkaai. Het is een waar winkelplein geworden.

 

Dit jaar hebben we voor alle bezoekers van de open dag een gratis prijs lot, waarbij er elk uur drie prijzen worden verloot. Het is een groot succes, want welk kind wil nu geen paashaas?

In de kantine zitten Karin en Cor achter de informatietafel om alle bezoekers van de juiste informatie te voorzien en ook de contactpersoon zijn tussen de trainers op de baan en bezoekers. Want alle bezoekers kunnen meedoen aan de clinics die de hele middag gegeven worden. De trainers die de skatehockey geven hebben de primeur en mogen als eerste van een gedeelte van de nieuwe 200m piste gebruik maken. Op de linkerkant van de 400m baan staan de trainers voor de jeugd demonstraties en aan de rechterkant de trainers voor de volwassenen demonstraties. Het krabbelveld is gereserveerd voor de freestyle en tussendoor voor een demonstratie wedstrijdrijden.

 

Om twaalf uur openen Sanne van Deudekom en Maaike de Groot, doormiddel van het doorknippen van een heus lint, officieel de open dag! Zij zijn de eerste die op de gloednieuwe 400m baan mogen rijden. Ze stralen er van.

 

De hele middag blijft het aan en af lopen en heeft uw voorzitter met Adrie Cooper en later ook geholpen door Martine van Deudekom hun handen vol aan de skeelers uitgifte. Want er wordt goed gebruik gemaakt van de skeelers, pols-, knie- en elleboog-beschermers.


Het blijft zo druk dat er extra clinics ingelast worden voor de jeugd en ik stuur de kinderen allemaal door naar Laura op de baan. “Dat is dat meisje met dat snelle blauw/witte pak aan”. Dat maakt indruk bij de jongeren en snellen de baan op. Ook wordt de rollator van stal gehaald als een buitenlandse jongedame ook een keer wel proberen om te skeeleren. Ze is een echte doordouwer want ze oefent wel 2 uur.

 

Als Gert-Jan om 16.00 vraagt aan mij “wat doen we?” het is nog druk. Besluiten we samen om nog maar even door te gaan met de open dag, want het is zo gezellig.

Net voor sluiting van de dag nemen er nog een paar rijders hun kans om het nieuwe asfalt uit te proberen en spoor Simone Warmerdam aan om ook mee te doen. Je bent er nu toch meid! Het resultaat zien jullie in dit kort filmpje.


Om zes uur nemen Cor, Herman, Jaap, Karin, Angelique en Fred nog een frisje met zijn allen om even na te praten. We concluderen dat het een super dag is geweest en leggen maar meteen de datum voor volgend jaar in principe vast. 29 maart 2015.

Als ik thuis kom krijg ik mail van Gert-Jan, als secretaris heeft hij alleen vandaag al 25 nieuwe aanmeldingen van leden gekregen, bovenop de 20 van de afgelopen dagen. Super! Iedereen die zich heeft ingezet voor deze mooie dag. Bedankt.

 

Adriaan Hordijk.

 

 

 


Zoek in site:

Kalender:
« April 2019 »
M D W D V Z Z
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Loginstatus:

Laatste nieuws:

-- Geen vermeldingen --

 

 
Onze sponsors:
 
Jeugd
Volwassen
Wedstrijd
Inschrijven
KNSB Vaardigheidspaspoort Inline-skaten/schaatsen
Groep 1 woensdag
Groep 2 woensdag
Groep 1+2 zaterdag
Kids Allround woensdag
Kids gevorderden 12-17 jaar donderdag
Freestyle woensdag
Kiddy Speed
Absoluut Beginners
Beginners
Gevorderden
Semi Gevorderden
Semi- en Gevorderden (do-avond)
Freestyle
Toertochten rijden
Jeugd Speedskaten
Volwassen Speedskaten
Opgave formulier inlineskaten jeugd
Opgave formulier inlineskaten volwassenen
Jeugd
Volwassen
Inschrijven
Uitslagen wedstrijden
Jeugdschaatslessen
Verlengd Jeugdschaatsen
Toertraining maandagavond
Toertraining vrijdagavond
Opgave formulier schaatsen jeugd
Opgave formulier schaatsen volwassenen
Evenementenoverzicht
Evenementenkalender
Nieuws 2018
Archief
Nieuws 2017
Nieuws 2016
Nieuws 2015
Nieuws 2014
Nieuws 2013
Inline-skaten 2012
Schaatsen 2012
Inline-skaten 2011
Schaatsen 2011
Trainers inlines-skaten
Secretariaat
Lidmaatschap
Locatie
Openingstijden
Webcam Purmerring
Vertrouwenspersoon
Privacy Verklaring
Vereniging bestuur
Clubkleding
Wijzig lidgegevens
Historie en toekomst
Verjaardagskalender
Informatiebladen
Vereniging ondersteuners
Bestuur
Informatiebladen
Vergaderstukken
Kidsplan
Vrienden van club
Onze sponsors
Ook sponsoren?
Wachtwoord wijzigen
Wachtwoord vergeten?
Login

Ogenblik a.u.b. ...