Leden die steunen

Media:
 

 


Buienradar:

U bent hier: Home › Nieuws 2015 › SKATEKAMP 2015, ZONNIG EN ZEER GESLAAGD!

SKATEKAMP 2015, ZONNIG EN ZEER GESLAAGD!

Vorig weekend was het weer zover, voor de 12e keer werd het jaarlijkse skatekamp georganiseerd. Ook dit jaar stond dit weer bol van allerlei leuke spellen, deels op de skates en deels op de schoenen of blote voeten. En gelukkig vond het skatekamp ook dit jaar plaats onder een strak blauwe hemel en een aangename tempratuur.

 

s-Morgens om 8:30 uur waren de leden van de skatekamp commisie al aanwezig om met behulp van een aantal vrijwilligers te starten met de opbouw van alle spellen, het opzetten van het “slootje springen” en het uitzetten van de diverse skate oefeningen. Iets waar altijd best veel tijd in gaat zitten maar dankzij de goede voorbereidingen van de organiserende commissie was alles weer ruim op tijd klaar.

 

 

 

Om 14:00 uur , stipt op tijd, kon dan ook het het open zodat alle deelnemende kinderen het terrein op konden en al dan niet samen met hun ouders als eerste de tent op te zetten. Het blijft altijd mooi om te zien dat geen tent hetzelfde is. Overigens verliep het opzetten van de tenten dit jaar uitzonderlijk soepel. Na het opzetten van de tenten was het tijd voor het afscheid van de ouders en was het tijd om het Skatekamp officieel van start te laten gaan. Zoals de traditie is werd er ook dit jaar weer gestart met alle natte spellen, waarbij de kans bijna 100% is dat je ook echt nat wordt. Na deze spellen was het tijd voor de barbecue want al dat intensief bezig zijn krijg je best honger. Nadat iedereen de maag gevuld had werden de skates aangetrokken en was het tijd voor de volgende spelronde. Later op de avond, toen het lekker donker begon te worden, stond het douanespel nog op het programma. Uiteindelijk was tegen middernacht iedereen wel aardig moe en werd het tijd om de tent in te duiken.

 

 

 

Na een voor skatekamp begrippen relatief rustige nacht werd iedereen op tijd zijn tent uitgehaald, ook dit jaar werden de kinderen weer op een ludieke manier gewekt. Het hele tentenkamp stond onder de rook en bijna alle nachtwakers liepen verkleed de tenten langsom de kinderen te wekken. En dan wordt je toch wel op brute wijze uit dromenland gehaald, maar ook dat hoort nu eenmaal bij het skatekamp. Voordeel is wel dat er daarna altijd een overheerlijk ontbijt klaar staat wat ook dit jaar weer een prachtig ochtendzonnetje genuttigd kon worden. Rond 9:00 uur stonden de ouders weer op het terrein en konden de tenten weer afgebroken worden. Tegen 10:00 uur waren de meeste kinderen weer vertrokken en kon het opruimen van de laatste zaken verder worden afgemaakt. Nadat een aantal gehuurde zaken waren teruggebracht konden ook de laatste vrijwilligers tegen het middaguur huiswaarts.

 

De Skatekamp commissie kan wederom terug kijken op een fantastisch skatekamp. Ook dit jaar mede dankzij de inzet van vele vrijwilligers. Iedereen weer hartelijk bedankt voor de hulp en graag tot volgend jaar!

 


Zoek in site:

Kalender:
« April 2019 »
M D W D V Z Z
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Loginstatus:

Laatste nieuws:

-- Geen vermeldingen --

 

 
Onze sponsors:
 
Jeugd
Volwassen
Wedstrijd
Inschrijven
KNSB Vaardigheidspaspoort Inline-skaten/schaatsen
Groep 1 woensdag
Groep 2 woensdag
Groep 1+2 zaterdag
Kids Allround woensdag
Kids gevorderden 12-17 jaar donderdag
Freestyle woensdag
Kiddy Speed
Absoluut Beginners
Beginners
Gevorderden
Semi Gevorderden
Semi- en Gevorderden (do-avond)
Freestyle
Toertochten rijden
Jeugd Speedskaten
Volwassen Speedskaten
Opgave formulier inlineskaten jeugd
Opgave formulier inlineskaten volwassenen
Jeugd
Volwassen
Inschrijven
Uitslagen wedstrijden
Jeugdschaatslessen
Verlengd Jeugdschaatsen
Toertraining maandagavond
Toertraining vrijdagavond
Opgave formulier schaatsen jeugd
Opgave formulier schaatsen volwassenen
Evenementenoverzicht
Evenementenkalender
Nieuws 2018
Archief
Nieuws 2017
Nieuws 2016
Nieuws 2015
Nieuws 2014
Nieuws 2013
Inline-skaten 2012
Schaatsen 2012
Inline-skaten 2011
Schaatsen 2011
Trainers inlines-skaten
Secretariaat
Lidmaatschap
Locatie
Openingstijden
Webcam Purmerring
Vertrouwenspersoon
Privacy Verklaring
Vereniging bestuur
Clubkleding
Wijzig lidgegevens
Historie en toekomst
Verjaardagskalender
Informatiebladen
Vereniging ondersteuners
Bestuur
Informatiebladen
Vergaderstukken
Kidsplan
Vrienden van club
Onze sponsors
Ook sponsoren?
Wachtwoord wijzigen
Wachtwoord vergeten?
Login

Ogenblik a.u.b. ...