Leden die steunen

Media:
 

 


Buienradar:

U bent hier: Home › Nieuws 2016 › DAG INLINE-SKATES, HALLO SCHAATSEN

DAG INLINE-SKATES, HALLO SCHAATSEN

Afgelopen week stond op de Purmerring in het teken van de laatste Inline-skate lessen en trainingen van het seizoen. Maar daarnaast ook in het teken van het schaatsen want deze week zal het schaatsseizoen van start gaan. Overigens werd dat afgelopen zaterdag al afgetrapt met een Open Dag Jeugdschaatsen op de Westfries in Hoorn.

 

Afgelopen maandag had de groep volwassenen de laatste les- / trainingsavond, traditioneel werd deze avond eerst nog volop geskate en daarna nog even gezellig samen gezeten. Daarbij kwam dat er dit jaar ook nog dat een van de deelnemers 65 jaar was geworden en daarom een hele stapel aan overheerlijk vlaaien had meegenomen. Maar dat was niet het enige, naast veel lekkere hapjes waren er ook oliebollen. Deze waren deze dag gebakken bij het testen van nieuwe machines in een bakkerij ergens in het land. Grappig genoeg vonden deze dan ook nog gretig aftrek en kwam de wintersfeer toch al een beetje tot leven.

 

 

Klik op de foto voor een grotere weergave

 

Op woensdag was het voor de jeugd groep de laatste avond, zij mochten deze avond iemand meenemen om dan samen de laatste les te volgen. Daaraan werd massaal gehoor gegeven! Vriendje, vriendinnen, ouders, zelfs opa’s waren meegekomen. Gelukkig was de Skate-kar van de KNSB aanwezig waardoor iedereen die niet over skate, helm of bescherming beschikte dat deze avond kon lenen.

 

De donderdagavond stond in het teken van de laatste training voor alle wedstrijdrijders en de groep Kids Gevorderden, helaas gooide deze avond de regen wat roet in het eten. Maar toch waren er nog een paar fanatieke skaters die absoluut wilden trainen, wat natuurlijk gewoon mogelijk was. Rond half 8 werden de wedstrijdrijders, welke het afgelopen seizoen een podiumplaats hadden gehaald, ook nog even in het zonnetje gezet en ontvingen zij een mooie bos bloemen. En dat natuurlijk onder het genot van een klein hapje en drankje. Daarmee was het inline-skate seizoen dan toch echt ten einde…..

 

 

Zaterdag startte het winterseizoen met een voor het allereerst georganiseerd Open Dag Jeugdschaatsen. Hiervoor waren de voorgaande weken folders uitgedeeld in groepen 3 en 4 van diverse basisscholen in en om Purmerend. De kinderen mochten op vertoon van deze folder gratis de IJsbaan in Hoorn op en konden daar deelnemen aan een clinic Jeugdschaatsen. Zelfs RTV Purmerend vond deze Open Dag een mooie gelegenheid om met een TV ploeg naar Hoorn af te reizen en daar een leuk item te maken over het jeugdschaatsen. Bij de ingang van de Westfries stond onze vereniging met volop versierde stand met de nodige Goodies, welke belangeloos door de ING ter beschikking waren gesteld. Op het ijs waren diverse schaatstrainers aanwezig die met veel plezier de aanwezig kinderen kennis lieten maken met het jeugdschaatsen. Kortom een zeer geslaagde middag!

 

 

 

 

Kortom het schaatsseizoen is weer begonnen en veel van onze leden zullen deze week de weg naar de IJsbaan in Hoorn weer weten te vinden. Maar natuurlijk hopen dat wij, na afwezigheid van 3 jaar, dit jaar ook weer natuurijs mogen verwelkomen op onze eigen 400 meter baan.

 

Tot slot een woord van dank aan iedereen die het afgelopen zomerseizoen heeft bijgedragen aan een prachtig seizoen. Iedereen een hele fijne winter gewenst en tot op het (natuur)ijs!

 

Zoek in site:

Kalender:
« Februari 2019 »
M D W D V Z Z
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 1 2 3

Loginstatus:

Laatste nieuws:

-- Geen vermeldingen --

 

 
Onze sponsors:
 
Jeugd
Volwassen
Wedstrijd
Inschrijven
KNSB Vaardigheidspaspoort Inline-skaten/schaatsen
Groep 1 inline-skaten
Groep 2 Inline-skaten
Kids Allround
Kids gevorderden 12-17 jaar
Freestyle skaten
Kiddy Speed
Absoluut Beginners
Beginners
Gevorderden
Semi Gevorderden
Semi- en Gevorderden (do-avond)
Freestyle
Toertochten rijden
Jeugd Speedskaten
Volwassen Speedskaten
Opgave formulier inlineskaten jeugd
Opgave formulier inlineskaten volwassenen
Opgave formulier inlineskaten indoor
Jeugd
Volwassen
Inschrijven
Uitslagen wedstrijden
Jeugdschaatslessen
Verlengd Jeugdschaatsen
Toertraining maandagavond
Toertraining vrijdagavond
Opgave formulier schaatsen jeugd
Opgave formulier schaatsen volwassenen
Evenementenoverzicht
Evenementenkalender
Nieuws 2018
Archief
Nieuws 2017
Nieuws 2016
Nieuws 2015
Nieuws 2014
Nieuws 2013
Inline-skaten 2012
Schaatsen 2012
Inline-skaten 2011
Schaatsen 2011
Trainers inlines-skaten
Secretariaat
Lidmaatschap
Locatie
Openingstijden
Webcam Purmerring
Vertrouwenspersoon
Privacy Verklaring
Vereniging bestuur
Clubkleding
Wijzig lidgegevens
Historie en toekomst
Verjaardagskalender
Informatiebladen
Vereniging ondersteuners
Bestuur
Informatiebladen
Vergaderstukken
Kidsplan
Vrienden van club
Onze sponsors
Ook sponsoren?
Wachtwoord wijzigen
Wachtwoord vergeten?
Login

Ogenblik a.u.b. ...