Wil je ook skeeleren op de openbare weg met mooie tochten door Noord-Holland?

In samenwerking met Sundayskate rijden we elke zondagochtend een leuke tocht vanaf wisselende startplaatsen rond Alkmaar. Natuurlijk is Alkmaar een stukje rijden maar de omgeving is prachtig en juist eens wat anders dan in Omgeving Waterland.

SundaySkate wil gaan rijden met 2 groepen, een snellere groep en een iets minder snelle groep zodat ieder om zijn eigen niveau lekker kan Inline-skaten.

SundaySkate organisatie rijdt op zondag in de buurt tenzij er georganiseerde KNSB tocht(en) in de buurt georganiseerd worden.

 

Het principe van SundaySkate is heel eenvoudig. Je schrijft je in op de email distributie lijst, waarna je elke vrijdag een email met details van de komende zondag krijgt. Als je wilt meerijden ben je aanwezig op genoemde startplaats en wil je niet dat kom je niet, afmelden is niet nodig.

 

Alle tochten van SundaySkate zijn gratis en vrijblijvend.

Ook maken andere tochten zoals Afsluitdijk en rondje Texel en maar ook van Medemblik naar Stavoren en de Inline Elfstedentocht is ook al genoemd.

Voor meer details zie SundaySkate website.

Daarnaast rijden we ook een aantal toertochten in de buurt. Heb je vragen en/of opmerkingen kun je mailen met cor.hoogendoorn@ijseninlineskateclub.nl

Kijk voor een totaal overzicht op de KNSB toertochten overzicht site.