Slechts éen avond maar wel een feestje!

  • 0

Slechts éen avond maar wel een feestje!

Category:algemeen

Donderdagmorgen 9 uur ijskeuring gedaan en voldoende ijs om open te kunnen. Maar met een volle zon die dag niet verstandig. Dit bleek een hele goede keus geweest achteraf. 

Want door de baan met rust te laten overdag hadden we een perfecte ijsvloer liggen voor in de avonduren. Bezoekers stonden 10 minuten voor tijd al voor het hek. Als snel bleek dat het een heeeele drukke avond zou gaan worden.

Ondergetekende en Atze, die verkeersregelaars waren, hadden hun handen vol. De auto’s stonden van het trimpad, stekeldijk tot aan de anna Franklaan geparkeerd.

Op de baan stonden ondertussen een lange rij bij de kassa. Ook veel ouders met kinderen die van de gelegenheid gebruik wilden maken om voor bedtijd nog even te kunnen schaatsen. Zij gingen rond half acht weer weg en kwamen de ouderen waardoor het wel druk maar prima behapbaar bleef.

Alle bezoekers hadden het geweldig naar hun zin, net als alle vrijwilligers. Hoewel Bets en  Pien-Hein aan de schaatsverhuur hun handen meer dan vol hebben gehad. Later op de avond kwam er een groep club leden van het maandag/vrijdag schaatsen in Hoorn nog even hun rondjes rijden. Na 80 rondjes gereden te hebben hadden de mannen en vrouwen  een warme  chocomelk verdient.

Om halfelf was het tijd om af te sluiten en kunnen we terugkijken op een geweldige avond en vooral ook alle vrijwiligers heel erg bedanken voor hun hulp. Want zonder hen geen schaatsen!

Dank allemaal en op naar de volgende ijsperiode.

Oh ja en maandag 10.30 weer present om alles op te ruimen hè 😉

Aan alles komt een einde! Kraan open maar weer.