Algemene ledenvergadering goed bezocht

  • 0

Algemene ledenvergadering goed bezocht

Category:algemeen

Donderdag 23 november  20.03 uur opende de voorzitter Andre van der Weide in onze eigen kantine de jaarlijkse algemene ledenvergadering verenigingsjaar 1 april 2022 31 maart 2023.

Op de agenda stonden een aantal belangrijke zaken als nieuwe lidmaatschap structuur en zorgelijke situatie omtrent vrijwilligers en inlineskate trainers.

Oproep aan alle leden is dan ook: Meldt je als je wat wil en kunt doen! In welke vorm dan ook.

Ook werd afscheid genomen van onze penningmeester Leon Maijenburg die 6 jaar als interim penningmeester zijn taak zal overdragen aan Paul . Deze werd met applaus  gekozen door de leden als de nieuwe penningmeester. Leon heel veel dank voor je inzet. Deze is altijd secuur en adequaat geweest. 

Daarnaast heeft zich spontaan tijdens de ALV en middels Teams op de pc een nieuwe secretaris gemeld in persoon van Helana Aslander. Niet onbekend voor de vereniging. Zij is al jaren actief als vrijwilliger en heeft ook schaatsles gevolgd bij ons in Hoorn. Dit omdat onze huidige secretaris/ledenadministateur ons helaas gaat verlaten om reden van emigratie naar een ander schaatsland. Zweden!

Nieuw dit jaar in de ALV was dat leden ook midels Microsoft Teams konden meedoen. Dit is het resultaat van een paar ICT techneuten binnen ons bestuur. Het werkte goed en was een vernieuwende ervaring.

Nogmaals leden stap naar voren om onze mooie vereniging te ondersteunen, hoe bescheiden ook. Het is belangrijk voor ons voortbestaan