Dave van Dam competitie van start gegaan

  • 0

Dave van Dam competitie van start gegaan

Category:algemeen

Gisteren is de eerste wedstrijd van de Dave van Dam competitie van start gegaan. Vijf leden van IJs- en Inlineskateclub Purmerend waren van de partij om mee te strijden voor de prijzen. Helaas moest Indy Vader vroegtijdig afhaken in verband met een blessure.

Het programma bestond uit een 200 meter tijdrit, 500 meter sprint en een puntenkoers.

Wegens een tekort aantal deelnemers bij de heren pupillen 1 werd deze categorie samengevoegd met de kadetten. Hetzelfde gold voor de masters heren en dames. Deze categorieën werden samengevoegd met de junioren en senioren.

Bij de dames senioren heeft Marissa Dekker een keurige derde plek weten te bemachtigen. Luuk van de Wal wist de derde plek te behalen in de categorie pupillen 1 – kadetten. In de categorie dames junioren en senioren heeft Yvonne Kuin een 11e plek weten te behalen. Björn Nieuwenhuijs is in de categorie heren junioren en senioren geëindigd op plek 8.

Als bonus werd er nog een aflossing georganiseerd waarbij jezelf een team mocht samenstellen. Het team Purmerend, welke bestond uit captain en trainer Marissa Dekker, Luuk van de Wal en Björn Nieuwenhuijs, wisten hier dankzij ijzersterk teamwork een keurige tweede plek te behalen.

Ondanks de frisse temperaturen hebben we kunnen genieten van een mooie wedstrijddag!