IJs en Inineskateclub doet mee aan de Grote Clubactie!

 • 0

IJs en Inineskateclub doet mee aan de Grote Clubactie!

Category:algemeen

Dit jaar doet de IJs- en Inlineskateclub Purmerend voor het eerst mee aan de Grote Clubactie. De loten kosten € 3,00 per stuk en hiervan is € 2,40 voor de club. De opbrengst wordt gebruikt voor de opleidingskosten van de jeugdtrainers.

  1. Zaterdag 10 oktober worden bij het jeugdschaatsen de loten verkoopboekjes door de hulpouders verspreid onder de kinderen die dat willen en mogen van hun ouders / verzorgers.
  2. Elk verkoopboekje bevat 24 eenmalige machtigingen. De kinderen ontvangen dus geen geld van de loten kopers en gaan dus niet met geld over straat.
  3. De kinderen hebben tot en met vrijdag 13 november 2020 de tijd om de loten te verkopen.
  4. Als iemand een lot wil kopen dan kan tot op twee manieren:
   1. De koper vult een eenmalige machtiging in:
  1. De koper vult alle gegevens in op het formulier in het verkoopboekje.
  2. Als bewijs van zijn of haar bestelling scheur je de deurzegel van het formulier en geef je aan de koper. De rest van het formulier blijft dus in het verkoopboekje
  3. De kosten voor het lot of de loten worden middels een eenmalige machtiging afgeschreven van de bankrekening van de koper. Bij de afschrijving staan het lotnummer of lotnummers.

   1. De koper scant de QR code op het formulier:
  1. De koper scant de QR code op het formulier.
  2. Op de telefoon verschijnt een in te vullen formulier. Bij club vul je ijs- waarna je onze club kan selecteren.
  3. Als bewijs van zijn of haar bestelling scheur je de deurzegel van het formulier en geef je aan de koper.  “De rest van het formulier blijft dus in het verkoopboekje”.
   
  1. De kosten voor het lot of de loten worden middels een eenmalige machtiging afgeschreven van de bankrekening van de koper. Bij de afschrijving staan het lotnummer of lotnummers.
  1. Op zaterdag 14 november lever je de ingevulde verkoopboekjes weer bij de hulpouders in tijdens het jeugdschaatsen.
  2. Als je verkoopboekje vol is en je wil nog meer loten verkopen dan kan je tijdens het jeugdschaatsen bij André (trainer groep 1) een nieuw verkoopboekje krijgen.
  3. Verkoop je 20 loten of meer dan krijg je een oorkonde met kortingen op diversen leuke uitjes.
De belangrijke data zijn dus: Zaterdag 10 oktober worden bij het jeugdschaatsen de loten verkoopboekjes verspreid. Op zaterdag 14 november lever je de ingevulde verkoopboekjes weer in tijdens het jeugdschaatsen.

Tenslotte is er nog voor bedrijven een superlot van € 150. Hiermee ontvang je 50 lotnummers dus meer kans op een prijs. Als je hier geïnteresseerd in bent kun je contact opnemen met André van der Weiden voorzitter@ijseninlineskateclub.nl of 06-54254646.