Inline-skatelessen/trainingen weer gestart!

  • 0

Inline-skatelessen/trainingen weer gestart!

Category:algemeen

Eindelijk weer skaten dachten zowel de 30 kinderen alsook de trainers!

 

Donderdag 7 mei was het dan zover. Alle corona maatregelen genomen zoals vastgelegd en goedgekeurd door gemeente en KNSB, de leden gemaild dat zijn zich konden aanmelden voor een les of trainingen in de leeftijdsgroepen tot 12 jaar en 12 tot 18 jaar en dan strarten. Want 2 maanden dicht in een inline-skate seizoen hoort niet bij onze vereniging!

Voor de lessen konden starten heeft eerst onze voorzitter Andre van der Weiden de trainers geïnstrueerd omtrent de corona regels, Adriaan instructie gegeven omtrent de schoonmaak regels en uitvoering, toen kon men van start. Ouders moesten hun kinderen in de kantine inschrijven waarbij de kinderen op hun helm een stikker kregen met naam en telefoonnummer zodat bij calamiteit de trainer de ouders/verzorgers kan bellen. Want één van de corona regel is dat de ouders buiten het terrein moeten wachten tot de lessen zijn afgelopen .

Vol spanning stonden de nieuwe kinderen te wachten op in welke groep en welke trainer(s) zij werden ingedeeld. Nadat ook de kinderen uitleg van de voorzitter hadden gehad over de corona regels mochten ze dan eindelijk met de trainers mee.

Tijdens de lessen wordt er geen scheiding gemaakt in de breedte en wedstrijdsport. Ze zijn allemaal ingedeeld naar leeftijdsgroepen. Doel van de vereniging is om de kinderen de mogelijkheid en stimulans te geven om te zien hoe het bij de wedstrijdrijders of gevorderde groepen toegaat. Want tenslotte hebben wij allemaal een idool waar we tegen opzien en zijn/haar niveau wij dan ook graag willen bereiken.

Jongens en meisjes een mooi en sportief skeelerseizoen gewenst.