Koudste winter in 100 jaar voorspeld!

  • 0

Koudste winter in 100 jaar voorspeld!

Category:algemeen

Volgens een aantal Russische wetenschappers wordt het de koudste winter in lange tijd! Reden te meer volgens de IJs en Inline-skateclub Purmerend om iedereen in Purmerend en omstreken op te roepen schaatsles te nemen en daarmee klaar te zijn voor het echte natuurijs!

In het weekeind van 28 en 29 september zijn weer veel kunstijsbanen opengegaan en zijn ook de schaatslessen voor jong en oud die de vereniging al vele jaren geeft, weer begonnen. Traditiegetrouw is de zaterdagmorgen van 10 tot 11 uur op de ijsbaan de Westfries het domein van schaatsende kinderen in de leeftijd van 6 tot 13 jaar. De vrijdagavond is voor kinderen in de leeftijd van 13 tot 18 jaar en die na de zaterdagochtend nog gezellig willen doorgaan met schaatsen.

Natuurlijk wordt er ook op alle niveaus voor de volwassenen schaatsles gegeven. Ben je beginnend schaatser of beheers je al de technieken maar wil je verder aan je conditie werken, dan is op de maandag en vrijdagavond het ijs voor jou. Alle schaatslessen vinden plaats in uren dat de ijsbaan alleen in gebruik is door de ijsverenigingen van Noord-Holland.

Gezien de wintervoorspelling is het nu een goed moment om in een gezellige sfeer aan je schaatsvaardigheid te gaan werken en waarmee je klaar bent voor die oh zo begeerlijke natuurijstochten die Noord-Holland rijk is. En bij natuurijs natuurlijk rondjes rijden op de Purmerring aan het Trimpad 10 in Purmerend onder genot van een hete chocomelk.

Meld je aan via menuoptie schaatsen of vraag een gratis proef schaatsles aan.