Storm heeft huisgehouden!

  • 0

Storm heeft huisgehouden!

Category:algemeen

Het resultaat van windkracht 9 afgelopen week was goed te zien op onze baan. De gehele westkant van de 400 meter baan lag vol takken en bladeren van de bomen. 

Nu kunnen wij dat wel laten liggen want het inlineskaten seizoen is nog ver weg. Maar! Als er een vorstperiode aankomt moet de baan ook schoon zijn zodat een goede ijsvloer gemaakt kan worden. 

Dus dacht de baanonderhoudsploeg, opruimen die zooi. Jaap, Adse en ondergetekende hebben er de halve donderdag aan gewerkt en het ziet er weer heerlijk schoon uit.

Oh ja. Heb je zin om ook op maandag te komen helpen met  klusjes, kom dan gewoon eens langs op maandag tussen 10.30 uur en 14.00 uur. Wie weet is het iets voor jou. Man of vrouw dat maakt niet uit, beide seksen zitten al in de onze ploeg. Er altijd een passend klusje te doen. Kom gerust langs.

De gemeente is al enkele weken bezig om de oostzijde van het terrein op te schonen en de slecht bomen te rooien. Inmiddels ziet het er een stuk beter uit dan voorheen en zijn de nieuwe bomen aangeplant.