Vandaag was de dag!

  • 0

Vandaag was de dag!

Category:algemeen

Vandaag zondag 25e  was raceday! Met een groep van 15 personen zijn we afgereisd naar Berlijn voor dé snelste marathon van het jaar.

De dag begon met een stevig ontbijt waarna we vanuit ons hotel per trein naar Berlijn zijn afgereisd om het startbewijs op te halen bij Tempelhof. Vervolgens rustig nog wat rondgekeken bij alle ‘snoepwinkeltjes’ met skeelerspullen. Uiteindelijk was het tijd om richting de startplek te gaan en de innerlijke mens te verzorgen. De spanning was te snijden en de te verwachten tijden werden uitgewisseld. Bij sommigen werd de druk op de schouders zo hoog dat ze nog dieper zaten dan normaal 💪.

Rond 14:45 uur zijn de naar de kleedgelegenheid gegaan om ons om te kleden en ons verder voor te bereiden voor ‘The temple(h)of Speed. Vlak voor de start begon het een beetje te spetteren. Ondanks dat het maar licht had geregend was het om sommige stukken verraderlijk glad. Om 15:30 uur gingen de wedstrijdrijders van de dames van start, gevolgd door de heren.

Ook aan het begin van het parcours was het wegdek nog niet helemaal opgedroogd, maar verderop kon het gaspedaal volledig ingetrapt worden.

 De tijden welke zijn gereden zijn als volgt:

Björn Nieuwenhuijs: 01:11:59, Cor Hoogendoorn: 01:17:49, Marcel Rijkhoff: 01:17:57, Mark Peters: 01:21:20, Ingrid Nooij: 01:25:36, Martin de Moes: 01:25:36 Dick Beets: 01:47:57

Na afloop van de wedstrijd werd gezamenlijk onder het genot van een heerlijke maaltijden de sterke verhalen uitgewisseld.